Igor Grigoriev, fostul Director General al Agenției Proprietății Publice, cere explicaţii de la Preşedinţia Republicii Moldova. Acesta se arată nedumerit de faptul că municipiul Chişinău a fost împânzit cu panouri publicitare, pe care apare şeful statului Igor Dodon.

«Prin prezenta solicităm Aparatului Președintelui Republicii Moldova să facă public contractul de achiziții publice și procesul verbal al comisiei de achiziții publice din cadrul instituției, privind serviciile de reclamă, suma acestui contract, perioada, cît și alte detalii.

Totodată solicităm Agenției Achiziții Publice de pe lângă Ministerul Finanțelor să facă public transparența organizării acestei licitații de prestare a serviciilor de reclamă pentru Aparatului Președintelui.

La fel solicităm Ministerul Finanțelor să comunice, dacă acest contract de achizții publice a fost înregistart la Trezoreria de Stat.», a sris Grigoriev pe pagina sa de Facebook.

Fostul Director General al Agenției Proprietății Publice a menţionat în postarea sa că prin acest panou se încalcă legislația electorală «căci este o publicitate electorală ascunsă!!!».

Mesajul lui Igor Grigoriev a fost comentat de mai mulţi internauţi:

«Este «bravo» de a-si face publicitate pe banii publici… mai bine ar fi sa investească acesti bani in curățirea străzilor de câinii»;

«El nu intelege ca statul nu se conduce prin placate ca in timpul URSS.»

«DODON TARA E IN SARACIE SI NU ARE NEVOE DE PANOURILE TALE .
ACHITA BANII FURATI INAPOI , CA NOI TE VOM FUGARI LA GUNOI »

Sursă: www.publika.md