http://www.pcrm.md/main/index_md.php?action=news&id=18966

Fostul șef de stat, Vladimir Voronin, este foarte dur privind actuala guvernare, mai ales Cabinetul de miniștri. Referindu-se la situația economică și inflație, în mod ironic, Voronin a spus că «noi până terminăm emisiunea va fi 34%».

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii «Puterea a Patra» de la postul N4, transmite Știri.md.

Gheorghe Gonța, moderatorul emisiunii, a decis să vorbească despre realizările PAS de până acum în sfera economică, menționând ca exemplu majorarea pensiilor.

«Serios vorbești? Noi aici discutăm în doi sau ne ascultă toată Moldova? Care pensie majorată, dragul meu, dacă astăzi inflația este aproape 33%, dar ei au vorbit de 12%, 20% e mâncat prețul acesta pe care ei l-au majorat, la pensii, la indemnizații, la chestii de astea.

Noi până terminăm emisiunea va fi 34%. Eu nu vreau răul, dar eu știu că nu are cine lucra. Nu are cine conduce. Eu nu pot evidenția, aprecia niciun ministru, niciunul categoric, nici pe Natalia aceasta care e prim-ministru. Pe nimeni.

Ei stau acum și așteaptă ca puișorii din cuib cu ciocurile deschise ca Uniunea Europeană să le picure de asta, de alta… Mai mult ei din capul lor nu știu să facă nimic. Asta nici nu se discută, nu sunt capabili», a spus Voronin.

Știri.md